Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2011 09:59 - Данъчният рай на Цар Киро и Менда Стоянова. Теория на бг мултиизмеренията
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3877 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.10.2011 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 28.09  пшефката на бюджетната комисия  в парламента от ГЕРБ и пример за престъпна родителска небрежност Менда Стоянова,  ни обясни, че при работата й като шеф на НАП в Пловдив отпреди шест години, законът винаги е бил спазван.

На следващия ден медиите обраха паяжините от ушите ни с новината как  псевдо-столипиновския- ром Кирил Рашков  дължал поне 7  милиона лева данъци за последните 7  години, от 2004-а, като оттогава не бил подавал и данъчна декларация.

Може би аз не мога да смятам, или в партия ГЕРБ(няма такова нещо, има Бойко Борисов) и медиите мерните единици  напоследък покрай
ЦЕРН и новооткритите измерения са претърпели промени, но по старите мерни единици се оказва, че Менда Стоянова не само е проспала да прибере милион-два от Цар Киро, но и да помогне го окошарят.

 Може би както в случаите на строеж на чашите на язовирите се оказа, че в едно измерение  законът да го забранява, но в друго паралелно измерение друг закон го позволява? Това обяснява как нещо, което не би трябвало да съществува
 все пак го има. Като скорост по-бърза от тази на светлината или сгради в чашите на язовирите, или  хората живещи с 230 лева, нещо невъзможно според министър Трайчо Трайков. За него те са зомбита.

 Значи Менда Стоянова, докато е била шеф на НАП Пловдив, е   споделяла едно друго измерение, наречено данъчен и беззаконов рай, в което цар Киро ЗАКОННО НЕ  ПЛАЩАЛ по милион лева данъци на година, а малките постни пици са поръсени със злато, а не с кашкавал.

  В момента Кирил Рашков е измъкнат от това измерение и  се чувства некомфортно в едно друго миризливо измерение 2 на 3 метра, а малката постна пица (вече без злато) само я сънува.

 Но порталът към  данъчния и беззаконов Асгард се препречва от една мутра с вълшебна бухалка и Менда Стоянова засега си остава шеф на бюджетната комисия, край.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809942
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094