Постинг
28.05.2012 16:18 -
Френски фъдж
ПРОДУКТИ
4 ябълки 150 г орехи 1 с.л. канела 100 г масло 100 г брашно
100 г захар
4 ябълки 150 г орехи 1 с.л. канела 100 г масло 100 г брашно
100 г захар
Приготвя се масленото тесто. За целта мекото масло и захарта се разбиват с миксер. След това се добавя брашното и от продуктите се омесва ронливо тесто. То се оформя на топка и се увива във фолио. Оставя се в хладилника да стегне за половин час. През това време ябълките се измиват, почистват и обелват. Нарязват се на ситни кубчета. Поставят се на дъното на намаслена тавичка и се разпределят равномерно. Поръсват се с канелата и върху тях се изсипват натрошените орехи. Накрая десертът се поръсва с натрошеното тесто. Френският фъдж се пече в предварително загрята фурна до 180 градуса са около 30-35 минути. Десертът се сервира охладен.
Вълнообразно
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
За този блог
Гласове: 195
Блогрол
1. ПОЛЕЗНО И ПРИЯТНО - МОЯТ САЙТ
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН