Постинг
05.09.2012 17:13 -
Руло с гъби
Едно от любимите ми рула, е след руло Стефани, дано да Ви хареса и на Вас.
Трябват Ви:
За обвивката
около 1.500 кг. картофи
3 яйца
2 суп. лъж. разтопено масло ( маргарин )
2 суп. лъж. брашно
2 суп. лъж. галета
50 гр. кашкавал
сол на вкус
За пълнежа:
2 суп. лъж. масло ( маргарин )
2 гл. лук
около 400 гр. гъби
250 гр. домати
3 яйца
черен пипер
сол на вкус
връзка магданоз
За поръсване:
50 гр. кашкавал
2 суп. лъж. галета
1 яйце
2 суп. лъж. масло ( маргарин )
Сваряваме картофите, пасираме ги ( намачкваме ). Към още горещите картофи добавяме яйцата, брашното, галетата, маслото, настъргания кашкавал и солта. Омесваме добре и разстиламе върху намокрена домакинска кърпа ( тензух ) на пласт около 1.5 см. Върху пласта поставяме плънката от задушените в масло лук, гъби, домати. Добавяме нарязаните на дребно твърдо сварени яйца, магданоза, солта, черния пипер. С помощта на кърпата навиваме на руло.
Поставяме в тавичка, намазваме с разбитото яйце и поръсваме с кашкавал и галета. Поливаме с маслото и печем на около 200 градуса докато се получи златиста коричка.
Да Ви е сладко!
Трябват Ви:
За обвивката
около 1.500 кг. картофи
3 яйца
2 суп. лъж. разтопено масло ( маргарин )
2 суп. лъж. брашно
2 суп. лъж. галета
50 гр. кашкавал
сол на вкус
За пълнежа:
2 суп. лъж. масло ( маргарин )
2 гл. лук
около 400 гр. гъби
250 гр. домати
3 яйца
черен пипер
сол на вкус
връзка магданоз
За поръсване:
50 гр. кашкавал
2 суп. лъж. галета
1 яйце
2 суп. лъж. масло ( маргарин )
Сваряваме картофите, пасираме ги ( намачкваме ). Към още горещите картофи добавяме яйцата, брашното, галетата, маслото, настъргания кашкавал и солта. Омесваме добре и разстиламе върху намокрена домакинска кърпа ( тензух ) на пласт около 1.5 см. Върху пласта поставяме плънката от задушените в масло лук, гъби, домати. Добавяме нарязаните на дребно твърдо сварени яйца, магданоза, солта, черния пипер. С помощта на кърпата навиваме на руло.
Поставяме в тавичка, намазваме с разбитото яйце и поръсваме с кашкавал и галета. Поливаме с маслото и печем на около 200 градуса докато се получи златиста коричка.
Да Ви е сладко!
Вълнообразно
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
За този блог
Гласове: 195
Блогрол
1. ПОЛЕЗНО И ПРИЯТНО - МОЯТ САЙТ
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН