Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2012 16:51 - Маринован патладжан
Автор: elena075nenkova Категория: Рецепти   
Прочетен: 6002 Коментари: 0 Гласове:
1



Трябват Ви:

чесън
целина, 
магданоз
3 кг. небелен ( обелен ) патладжан се нарязва на филийки с дебелина около 2 см. След това се посолява и се оставя да се отцеди. Пуска се във вряща марината от:

500 мл. олио
500 мл. оцет
250 гр. захар
3 суп. лъж. сол 

Патладжана ври 10-15 минути, като се слагат по няколко бройки и маринатата се бърка да не загори. Нарежда се в буркан помежду се слага скилидки чесън, магданоз, целина. Залива се със същата марината в която е врял. Затваря се и се стерилизира 10 минути.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: elena075nenkova
Категория: Рецепти
Прочетен: 977561
Постинги: 360
Коментари: 68
Гласове: 195
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930