Постинг
02.10.2012 11:17 -
Език с картофи
Трябват Ви:
около 500 гр. език
7-8 картофа
черен пипер
сол
олио
магданоз
Езикът се посолява, залива се с вода и се вари докато омекне. Изважда се и се оставя да изстине. Картофите се нарязват на едри кубчета. Слагат се в горещия булъон, прибавя се малко олио и се оставя да ври 20 минути. Езикът се обелва, нарязва се на филии и се прибавя към картофите. Добавя се черен пипер и ври още 5 минути. Поръсва се със ситно нарязан магданоз. Поднася се със салата от пресни краставици, трушия и др.
около 500 гр. език
7-8 картофа
черен пипер
сол
олио
магданоз
Езикът се посолява, залива се с вода и се вари докато омекне. Изважда се и се оставя да изстине. Картофите се нарязват на едри кубчета. Слагат се в горещия булъон, прибавя се малко олио и се оставя да ври 20 минути. Езикът се обелва, нарязва се на филии и се прибавя към картофите. Добавя се черен пипер и ври още 5 минути. Поръсва се със ситно нарязан магданоз. Поднася се със салата от пресни краставици, трушия и др.
Вълнообразно
СУПИ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни ре...
СУПИ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни ре...
СУПИ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни ре...
СУПИ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни ре...
СУПИ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни ре...
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДНА ПО -УСПЕШНА И ЩАСТЛ...
Лечение на кожен и ставен псориазис по н...
Как да се предпазим от болести и да не п...
Лечение на кожен и ставен псориазис по н...
Как да се предпазим от болести и да не п...
Езикът има една специфична миризма и вкус. Мисля, че ще е по - добър паниран или на супа, че картофите ще направят ястието по - тежко. Така мисля.
Ето как постъпвам :
Сварявам езика, като го слагам в студена вода на котлона. След сваряването изваждам, нарязвам, прецеждам бульона, правя си кисело мляко с два жълтъка и сервирам езика с бульона, а по желание всеки да си слага от застройката.Или панирам.
цитирайЕто как постъпвам :
Сварявам езика, като го слагам в студена вода на котлона. След сваряването изваждам, нарязвам, прецеждам бульона, правя си кисело мляко с два жълтъка и сервирам езика с бульона, а по желание всеки да си слага от застройката.Или панирам.
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
За този блог
Гласове: 195
Блогрол
1. ПОЛЕЗНО И ПРИЯТНО - МОЯТ САЙТ
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН