Прочетен: 1745 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 02.06.2012 15:13
Видях нещо интересно и забавно изобретено от японци и реших да го споделя с Вас.
Трябват Ви около 20 минути, за да добиете тази форма на едно сварено яйце.
Необходими са ви:
1 яйце, твърдо сварено и обелено, докато е горещо
Картон от кутия мляко (или сок), изрязан в правоъгълна форма, измит и подсушен
Молив / химикал / с кръгло сечение или друг подобен предмет
2 броя ластици
Взимате картона и го прегъвате по средата. Слагате все още горещото яйце в сгъвката и поставяте молива отгоре му, както е показано на картинката. Много е важно да е прясно сварено и горещо, защото в противен случай рискувате да се разпука при пристягането. Въпросното пристягане става с помощта на двата ластика, които се увиват около двата края на картона, така че да придържат молива притиснат през средата на яйчицето. Сега единственото, което ви остава, е да го забравите в хладилника за 10-тина минути. След това вадите и разрязвате наполовина.
Красиво е!!!
2. РЕАЛНИ ПАРИ ОТ РЕКЛАМИ
3. КАМБИ
4. МЛАДИ И ЗДРАВИ
5. КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ
6. ПОСТНИ СЪРМИ ОТ КИСЕЛО ЗЕЛЕ
7. ЗА ШИПОВЕ
8. ПЛЕКСИТ
9. БУРАНА
10. МИДИ С ДОМАТЕН СОС
11. ВКУСНИ ОХЛЮВИ
12. НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ УТАЙКАТА ОТ КАФЕ
13. ДОМАШНИ ШНИЦЕЛИ
14. КЕКС БЕЗ ЯЙЦА
15. КАРТОФИ С КАШКАВАЛ НА ФУРНА
16. СИРОП ЗА КАШЛИЦА
17. КЮФТЕНЦА
18. МАСЛЕНКИ
19. ЦЕЛИНА
20. ЧЕСЪН ЗА ГЪБИЧКИ
21. БУХТИЧКИ
22. НАПУКАНИ ПЕТИ
23. МЪРЗЕЛИВА МУСАКА
24. КОСОПАД
25. ТЕСТ - БЕЗПЛАТЕН